Joda, da har jeg også tatt meg turen til USA og skal tilbringe de neste 10 månedene i Hattiesburg, Mississippi. Jeg kom til Hattiesburg for snart 1 måned siden (what), noe som er helt vanvittig. Det føles som om at jeg har vært her i 3 måneder samtidig som det kjennes ut som at jeg kom for 1 uke siden. Jeg bor hos et par med 5 sønner men det er bare yngstesønnen som fremdeles bor hjemme. De er helt utrolige. Jeg er evig takknemmelig for å ha vært så heldig som havnet hos en så flott gjeng. Tenkte at jeg skulle skrive et mer utfyllende innlegg om hvordan jeg opplever ulike ting her i USA som kanskje ikke er prikk likt som de er i Norge.

Før jeg kom til Hattiesburg var jeg på en såkalt Soft Landing Camp i New York City i 5 dager. Det var en fin opplevelse som bestod av sightseeing av New Yorks fine gater, shopping, en tur til Six Flags og informasjon om utvekslingsåret. Alt dette i en helt annen tidssone og jetlag. Var med andre ord veldig sliten etter campen men sitter igjen med veldig fine opplevelser med flotte folk.

Her er MANGE bilder fra avreise og camp.


Hele familien bortsett fra Isak dro nedover til Oslo og tilbragte min siste dag i Norge der.

Explorius jentene fra Norge!

Ei av jentene hadde med seg Henna-maling så da ble det selvfølgelig hennatættis.

Six flags!! Det var sååå gøy helt til det begynte å regne noe helt vanvittig, da ble nemlig alt av karuseller stoppet. På grunn av dette dro vi hjem 3 timer før vi skulle.. 
 

 

 

 


  0 kommentarer på "AMERIKA"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
hits