Dette har vært en veldig fin helg. Startet fredag med godt humør men ble av en eller annen grunn kjempesur, irritert og lei meg mot slutten av skoledagen. Var ikke sur på grunn av en spesifik hendelse engang, ble bare akutt sur på mennesker generelt. På slike dager kjenner jeg at jeg skulle ønske jeg hadde noen hjemmefra som kunne gitt meg en klem og fortelle meg at mennesker er forferdelige skapninger. Det er nok den største utfordringen med å være her. Fikk heldigvis skypet en snartur med Malin og det var virkelig nødvendig. Jonathan sa etterpå ''Jeg er så glad du skypet med Malin, du er i myyyye bedre humør nå''. En samtale med bestevenninnen er altså alfa omega. Resten av fredagen gikk til calzone-laging og kortspill. Norske kortspill vel og merke.

Denne lørdagen var en av de bedre dagene jeg har hatt siden jeg kom hit. Våknet klokken 11 i full forvirring fordi det er det lengste jeg har sovet siden jeg kom hit. Ikke var jeg sent i seng heller. Etter en stund dro jeg og Jonathan til Saki hvor vi spiste sushi og tok deretter turen til Starbucks. Kaffe er viktig. 

Vi bestemte oss for å ikke dra hjem med en gang men å kjøre ned til Down town Hattiesburg å spasere litt. Det er den eneste plassen i Hattiesburg som faktisk har fortau og gangfelt som gjør det mulig å gå rundt. Satt stor pris på fortauvandring, lenge siden sist. Senere på dagen dro vi til Jonathans venn Mattew hvor vi så Divergent. Den var ganske bra, men var mest opptatt av å stirre på Theo James. 

Søndag betyr kirke. Etter kirka spiste vi supergod søndagsmiddag og gikk tur i trails'ene i nabolaget. Det er faktisk blitt såkalt ''høsttempereatur'' her, som betyr at man kan gå i jeans og genser. Kjenner jeg må le når folk her sier at det er iskaldt ute. Hadde faktisk på meg skjerf i dag. Tenk at jeg skulle bli så glad av høst.

Her er forresten en blinkskudd av meg som tok en tur down memory lane og ser på videoer av skapningen som terroriserte barndommen min. Hufsa. Trenger ikke si mere.

  0 kommentarer på "DOWN TOWN"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
hits