Jeg tipper at de aller fleste vet om både én og to latterlige amerikanske lover som får deg til å rynke på nesa og tvile på menneskeheten. I dag i sosiologien søkte vi opp disse mer eller mindre spesielle lovene som er rettet mot mitt andre hjem, Mississippi. I anledningen har jeg derfor komponert et innlegg fylt med dumskapen vi fant. Anbefaler at vi ikke glemmer at mange av disse lovene er veldig gamle og utdaterte slik at vi ikke får bakoversveis av galskapen. Hold deg fast.

- Hvis man er forelder til to barn som er født utenfor ekteskap, vil vedkommende dra til fengsel for minst 1 måned. (Dere aner ikke hvor sykt relevant dette egentlig er. Prosentandelen av folk som gifter seg pga. graviditet er høyere enn man skulle trodd. Føler ofte at folk her ikke ser på ekteskap som et symbol på kjærlighet men noe som gir deg lov til å ha barn)

- Det er ulovlig å lære andre hva polygami er (Å være gift med to eller flere personer samtidig. Fytti katta altså, jeg lever livet på kanten, brøt nettopp loven)

- En mann har ikke lov til å forføre en kvinne med å lyve og si at han skal gifte seg med henne.

- En normal person (altså en person uten en offisiell eller offentlig stilling) kan arristere en person dersom de forstyrrer en gudstjeneste.

- Tyveri av storfe kan straffes med henging. 

- Utroskap og/eller seksuelt samleie mellom personer som ikke er gift kan føre til bot på ca. 3300 kr og/eller opp til 6 måneder i fengsel.

Den siste loven (og min personlige favoritt), er en bylov og gjelder bare i Tylertown:

- Det er ulvolig å barbere seg i midten av hovedgaten.

 

Her er meg med Norges stolthet, Freia melkesjokolade, og Jonathans nye favoritt, Smash. Følte dette innlegget trengte litt norskt innspill. 

 


  0 kommentarer på "MISSISSIPPI I ET NØTTESKALL"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
hits