I går var jeg på en bonfire for alle ungdommene i kirken. Det minnet mye om Sankthansaften, i grunn. Digert bål, masse folk, kakao og smores. Spiste altså mitt livs første smore i går. Offisielt ekte amerikaner nå, med andre ord. Det synes jeg egentlig er både rett og rimelig etter jeg nærmest brente av meg både hår og ansikt for å grille 1 marshmellow. Det var nesten verdt det. Mistet sjokoladen på bakken etter to tugger og marshmellowen var 100% svidd. Tror jeg må prøve det minst én gang til før jeg danner meg en formening om det. Er jo på utveksling, da skal man jo gjøre slikt og være ''åpen for nye ting'' (er jo det. Spesielt når det gjelder ting som har altfor høyt kalori innhold og kan gi meg akutt diabetes type 2). 

Var som sagt med kirken så følte meg til dels utenfor. Til tider tror jeg at jeg har sluttet å føle meg alene og ukomfortabel i situasjoner hvor jeg er for meg selv i store forsamlinger hvor alle har noen å være med. Har vel blitt vant til det, noe som kan være både positivt og negativt. I kirken er det litt annerledes. Folkene der er veldig hyggelige og får meg til å føle meg velkommen som bare det, men når alle holder henda opp i været fordi de føler guds nærvær kan jeg ikke unngå å føle meg utenfor. Ikke overraskende, akkurat.

Jeg dro til bonfire'en sammen med Brianna som er en utrolig koselig jente som var en av de første som tok meg med på ting når jeg kom hit. I morgen skal vi på kino, og spise en eller annen plass. Kjempeherlig jente. I morgen blir en fin dag når jeg tenker meg om. Skal på en field trip med en liten håndfull mennesker fra skolen fordi jeg hadde såkalt ''perfect attendance'' de første 9 ukene av skolen (*kremt* Mamma og pappa, nu kan dokker se). Vi skal på bowling og spise pizza. Digg.

 

 


  0 kommentarer på "BONFIRE"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
hits