Herregud som tiden flyr! Det var nettopp 100 dager til familien kommer over og nå er det faktisk under 1 måned. Klarer så vidt å telle til 3 før 60 dager har passert rett foran fleisen på meg. Den siste tiden har vært utrolig innholdsrik og bydd på mange fine minner jeg kan hive med meg i kofferten. Jeg var på prom (noe som var ekstremt suksessfullt), haugevis med baseball kamper, friidrettsstevner, kino, spiste nok is til å kjøle ned hele bibelbeltet, fjelltur, festival, graduation fester og mye kos i finværet. Har til og med blitt brun, hurra!!

Dette er fra en av baseballkampene hvor elevene kledde seg ut som ''white trash'' aka rednecks. Det morsomste var jo at mange ikke hadde prøvd å kle seg ut men skled rett inn i mengden uansett.

Kastet frisbeen hans over gjerdet. Stakkars gutt. 

Ble omdøpt for 7 gang. 


  2 kommentarer på "ET ÅR PÅ 4 SEKUNDER"

Ida Oline
Åå jeg bar også utvekslingsstudent når jeg gikk på videregående! For en fantastisk opplevelse det er. Håper du koser deg masse den siste tiden du har :)
04.05.2015, 04:30 URL: http://idaolineja.blogg.no
YLVA FINSTAD
Ida Oline: Så kult! Det er så utrolig bra og jeg har kost meg mye mer enn jeg trodde jeg skulle, noe som er veldig fint :)
04.05.2015, 04:35 URL: http://ylvafinstaad.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
hits