Var som nevnt i forrige innlegg i byen med mamma i går og handlet et par småting. Trengte hovedsaklig et par enkle t-skjorter som jeg kan bruke med det meste. Kom også over den nyydelige blomstertoppen nedenfor her. Synes ikke blomstene var for jentete på en måte! Ny favoritt. 

H&M, 199,-

Begge er fra H&M, 99 og 79,50!


Jeg må ha alt. Det er helt perfekt.

 

basic

basic by bilderrr featuring a high heel sandalFant pappas gamle Ray Bans i dag, og herregud så kule! De minner meg litt om Ray Ban ''Clubmaster'' men de er fremdeles veldig ulike fra alle andre Ray Bans jeg har sett. Og det beste var jo at jeg faktisk så okei ut i dem! Jeg kler nemlig ingen solbriller. Kommer til å bruke disse mye når sola titter fram!Endelig fikk jeg brukt denne fine vesten! Jeg er alt for dårlig til å pynte meg, så jeg får ikke brukt de ''finere'' klærne jeg kjøper så mye, dessverre. Skjerpings.


Herregud Marc Jacobs har så fine klokker. Har så sykt lyst på den til høyre i rosegull, den er helt perfekt. Værsåsnill.


Hvorfor finner man alltid så mye fint når man ikke eier en enste krone? Litt irriterende, haha. 

Kjole og jakke, Nelly // Hjertesmykke, Bjørg


Armbånd, Bjørg // Sweatshirt, Gina tricot // Skjorte og sko, NellyLitt mye innkjøp for tiden kanskje? Har vært syk så har egentlig ikke gjort en verdens ting i 2 uker. Derfor ikke så innholdsrik blogging.

Som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg i byen på fredag og kjøpte meg litt forskjellig. Kjøpte bla. en vest på 50% på Bikbok, og da fikk jeg plukke med meg en valgfri nedsatt vare! Fikk med meg denne herligheten hjem uten å betale en eneste krone for den. Herlig deal det! Har sett lenge på den, men har aldri prioritert å kjøpt akkurat den, så er så glad nå! Finfinfin.

 

Var i byen med mamma i dag og fikk kjøpt meg litt forskjellig, blandt annet disse skoene! Synes de er veldig like Acne pistols'ene faktisk. Sammenliknet bildene av dem på nettsidene og de var jo nesten prikk like! Kjøpte de på Din sko for 500 lappen.

Hva synes du om skoene? Kunne ikke elsket denne mere. Den er helt perfekt. Det beste er at jeg betalte knapt 100-lappen for den.

Hva synes du?
 
ÆÆÆÆÆH jeg må ha verdens beste foreldre!! Jeg fikk julegaven min i dag siden vi drar på cruiset i morgen og da fikk jeg verdens fineste skjerf fra Acne! Lykkerus. Grusomme bilder, men er på tur til å hoppe i seng, og kameraet er godt pakket ned, så det får duge.

Hva ønsker du deg i julegave?

 
Kjøpte denne kjolen for en stund siden på H&M. Søt og enkel. Liker også at den er fin uten å være for pyntet! Tror den kostet rundt 299 (?).

Hva synes du om kjolen?Kjøpte denne nyyydelige skjorten på H&M for en stund siden men har totalt glemt av å ta bilder av den! Elsker kragen til døde. Kjøpte også en kjole som jeg skal få tatt bilder av i løpet av morgendagen vil jeg tro!

Hva synes du om skjorten?

 

 
//Nelly.com

Disse skoene kunne ikke vært finere! Har sett på disse i en lang stund nå og plutselig var de på salg til 189,-!!!  Uten frakt da, men still, det er jo ingenting for så fine sko. De sitter perfekt på foten. Åh, forelska. Dessverre er de litt vaskelige å gå i siden de er så høye så blir nok sittesko haha!

 
Får aldri nok militær inspirerte plagg! Denne toppen fra Gina tricot var bare perfekt på alle måter. Litt baggy og kul, nagler og printet ikke minst! love it.

Forresten! Skal prøve å få ordnet litt på designet, så det kan hende det blir litt rotete i nærmeste framtid.

Hva synes du?
need this, now

need this, now by bilderrr featuring water resistant watches
Åh, så mye fint.. Skal prøve å få anskaffet meg noe lignende når jeg drar bortover til usa, noe som heldigvis ikke er så alt for lenge til! Og nå er det bare snakk om et par dager til en hvit Iphone 5 dumper ned i postkassen min. WIIIIIIII!Smykker fra Nelly, øredobber fra Marc Jacobs.

Jeg er utrolig dårlig på å bruke smykker, men hvis jeg først bruker det, går det ofte i noe litt enkelt men samtidig at de gjør noe for seg. Smykkene over var bare helt perfekte! Får nok bare sikle over pc skjermen foreløpig, men skal prøve å få sneket med meg øredobbene når jeg er i Usa!

Hvilket synes du var finest?
perfection

perfection by bilderrr featuring a sequin dress
H&M 39,50

Elsker tynne ringer alene. Så utrolig enkelt og fint.
Så denne pengeboken i et blad for mange år siden og ble helt bettat. Så kom jeg over et bilde av den i dag! Den er helt perfekt. Desverre koster den nesten 3000 kr.. Men en dag skal den bli min.
hits