Jeg har hatt veldig lite overskudd i den siste tiden og har derfor ikke hatt mer til overs for bloggingen. Jeg føler heller ikke at jeg MÅ blogge flere ganger i uken. Når lysten kommer, kommer det innlegg. Rett og slett! Har brukt mye tid hjemme i de siste ukene hvor sofaen, ullpleddet og te-koppen har vært mitt faste selskap. Det hørtes sikkert veldig trist ut haha men det er egetlig litt digg.


I går var jeg på mitt livs første julebord og det er lenge siden jeg har gjort noe så koselig! Blir faktisk mer og mer facinert over hvor koselige ansatte jeg jobber sammen med. I likhet med hver gang man skal pynte seg fant jeg heller ikke ut hva jeg skulle ha på meg og begynte å traske litt rundt i byen på leting etter en fin dressjakke. Kom selvfølgelig ikke tomhendt tilbake men det var vel ikke akkurat en dressjakke jeg kom tilbake med. Kom med andre ord tilbake med julepynt og interiør, haha! Livet som impulsiv juleelsker. Så når jeg kom hjem fra julebord hev jeg meg rundt og ryddet rommet og pyntet til jul! Så kl. 00.45 var jeg endelig ferdig med ordning og pynting haha. Nå er i allefall julestemningen på topp.Denne dagen har vært så flott! Elsker søndager. Fredrik lå her i natt så det ble god farsdagskos med familie og kjæreste. Breaking Bad maraton kommer man heller ikke utenom på søndager. Utover kvelden lagde jeg cookies med Maria og Frida. Suksess det også, selvfølgelig. 

Hele helgen har egentlig vært veldig fin. Var sammen med Marthe, som jeg ser alt for lite. Var også sammen med Malin, noe som var veldig nødvendig. Vi gikk sammen i klasse på ungdomskolen og nå går vi forskjellige linjer, så å gå fra å sitte sammen hver dag til å se henne et par ganger i uka er ikke så veldig gøy. Var rett og slett herlig å få vært sammen med henne. Ellers håper jeg alle har hatt en superfin helg og kost seg masse (og alt det klisset der, haha)FY som tiden flyr. Blir nesten skremt av tanken. Det skjer 1000 ting på en gang og jeg har hele tiden følelsen av at jeg ikke får ordentlig grep rundt noen verdens ting. Nå har ting endelig roet seg litt, men kjenner jeg lærerne mine rett så kommer det nok 761205 innleveringer og prøver de 2 neste ukene. Grøss.

Jeg er en person som føler at det er nødvendig å komme med en oppdatering på hva jeg har gjort etter et langt fravær. I dag er intet unntak. Det har egentlig skjedd utrolig mye siden forrige innlegg. Har blandt annet klippet håret kort, ødelagt batteriet på macen, falt på scooter, pusset opp rommet OG sendt inn søknad til utveksling! Litt forskjellig med andre ord.
 
I går ble jeg endelig 16 år og jeg sier dere, med hånda på hjertet, at jeg kunne ikke hatt en bedre dag! Hver gang noen har bursdag i vår familie vekkes de på senga med lys, godis og en liten pakke eller 2 og denne gangen var intet unntak. Finnes jo ikke noen bedre måte å våkne på! Fikk også cupcakes og yoghurtnøtter på skolen av verdens beste venner. Føler meg virkelig heldig som har så flotte folk rundt meg! Resten av dagen brukte jeg sammen med Fredrik og jentene. Kunne ikke vært bedre, rett og slett. Og som toppen av kransekaken fikk jeg bestille meg Acne Rue mohair. LYKKE.Lenge siden sist da! Må si meg selv overrasket når jeg ser at jeg faktisk har flere enn 0 lesere til tross av elendig blogging, haha! Koselig det da :-)

I dag hadde jeg fri fra jobb og jeg hadde ingen planer overhodet, så jeg har brukt dagen min på absolutt ingenting. Sto opp tidlig fordi videregåede har gjort det umuiig for meg å være sent oppe. Ikke at det er en dum ting akkurat. Ellers har jeg bare ryddet og leitet etter pengeboken min som har bestemt seg for å leke gjemsel og forpeste livet mitt. La oss bare si at både bankkort, staminakort og skolebevis er på ville veier, så jeg føler meg litt hjelpeløs, haha. Det værste er at den sikkert ligger på en super åpenbar plass hvor jeg har glemt å lete. Ber til høyere makter om at den dukker opp snart. 


Jeg prøver å finne på en god unnskyldning på hvorfor jeg blogger nå, men det er ingen forklaring. Jeg ble akkurat ferdig med å skrive eksamensoppgaven min og følte plutselig at det var nødvendig med et spontant blogg innlegg. Jeg har muntlig eksamen i engelsk klokken 9 i morgen tidlig og har ikke øvet noe. Så nå har jeg stilt klokken på 06.00 for å stå opp å øve. Blir sikkert supermorro.

Har foresten fått meg scooter!! Så nå står det en perfekt rød liten vespa utenfor huset. Må fortsatt vente til september før jeg kan ta lappen, noe som kjennes enda kjipere etter scooteren kom i hus. Har vært så kul at jeg har kjørt et par ganger rundt kvartalet da, men jeg kom på i etterkant at jeg verken så på speedometeret eller blinket en eneste gang. Bodø har en fantastisk trafikant i vente :-)

Nå sitter jeg bare å drømmer meg bort til brune ben, New York og strender. Jeg får ikke satt ord på hvor mye jeg gleder meg til å bli ferdig med eksamen og ferdig med skolen. Klarer ikke vente.

ø

 
 
Da var endelig helgen her. Selv om vi knapt har gjort noen ting på skolen denne uka er det deilig med litt fridager så man får vært litt ekstra ute i finværet! I dag var jeg en tur i byen med mamma å kjøpte et par ting. Trengte et par simple topper nå som det er så varmt og til jeg skal til USA. Ikke så altfor lenge til nå, wiii!  Etter byturen tok vi oss en tur på keiservarden. Jeg koser meg alltid mye mer hvis jeg tar med kameraet og kan knipse noen bilder på veien. Kjempeherlig tur!

 
Endelig ferdig med skriftlig eksamen!! Helt ubeskrivelig herlig følelse! Synes det gikk helt greit så er litt spent på å se hvordan det gikk! For å feire dro jeg og noen jenter til Geitvågen i finværet. Tror aldri jeg har sett så mange folk der før. Kjempeherlig! Var jo også badepemratur og det er det ikke så atlfor ofte her oppe.


Ble litt tull med bilde str. men det får bare være!


For en herlig dag! Dro i mårrest på båttur med familien og Fredrik, og vi kom hjem ganske nettopp. Det har vært superfint vær her i Bodø for en gangs skyld, så da må man gripe dagen, haha! 

Herregud som jeg elsker 17 mai. Det er faktisk en av favoritt dagene mine i året! Jeg er så utrolig glad i norske tradisjoner og det å gå i bunad. Selv om det deiligste som finnes er å ta av seg bunad og bunadsko etter en hel dag. Vi i Bodø var også kjempeheldige med været i dag, så jeg var helt i himmelen, haha. Det er ikke ofte graderstokken måler oppimot 25 grader i Bodø og da kunne det ikke kommet på et bedre tidspunkt. Fantastisk!

Jeg har brukt dagen til å gå i tog og være sammen med mine kjære venner, familien og kjæresten. 

Håper alle har hatt en kjempefin 17 mai! En stund siden jeg har vært innom her. Fikk putselig blogglyst så da kjører jeg bare på nå som den er her, haha. I går var jeg i en utrooolig koselig bursdag til fine Johanne og Charlotte! Der var det både tapas og en hel gjeng med herlige mennesker. Etter bursdagen lå jeg over hos Hanne sammen med Frida og Malin. Kjempebra dag rett og slett!

I dag har jeg bare koblet helt av sammen med verdens fineste kjæreste. Har også funnet verdens beste sang. Igjen. Sangen heter Free og er av Rudimental og Emeli Sandé. Helt perfekt.

Håper alle har hatt en fin helg hittil! 


Prøvd mye klær og muligens fått ekstrajobb på cubus, wii. Stresset med alt for mye skolearbeid. Vært på Filmfest salten der vi fikk dolle oss opp ordentlig og så har jeg trent en del. Føler jeg kommer med alt for mange innlegg som dette, men føler på en måte at de er nødvendige før jeg kommer med et nytt innlegg, haha. 

Jeg kom hjem for litt siden etter å ha overnattet hos Fredrik. Alltid koselig! Vi brukte denne fine solfylte søndagen på å sove, se på modern family og spise vafler, hahha. Snakker om å gripe dagen! Men det er jo veldig godt å bare slappe helt av. Det begynner å virke som om våren endelig begynner å komme til Bodø. For alt jeg vet kan det bli snøstorm i morgen, man vet liksom aldri med Bodø ahah.

Siden mamma har bursdag i dag var hele familien ute å spiste i går og når hun kom hjem var huset fylt med venner av henne. Utrolig koselig å overraske henne litt! 

 
En kjapp oppsummering fra den siste tiden.

Jeg har klipt meg og endte opp med kort hår! Uvant. Siden det var så slitt ble hele 12 cm fjernet, men jeg elsker lengden på det. Kunne egentlig hatt det litt kortere. 

Jeg har funnet mye ny musikk. Når jeg hører dem ser jeg for meg at jeg går ute med musikk på øret i dongerishorts og converse. Lengter så etter våren nå.


Jeg har logget inne alt for mye og sett på latterlig mye film og serier. Har funnet så sykt mye bra, vet ikke om det er bra eller dårlig haha. Det ble påske og en Hemavantur, så da er det en selvfølge med for mye film. Koselig er det jo da. 


På søndag kom jeg hjem fra klassetur og jeg kan nesten ikke huske sist jeg hadde det så koselig! Vi dro bortover til Hemavan på torsdag, og jeg havnet i en fullstappet hytte med de jeg er nærmest med i klassen, så jeg kunne ikke hatt det bedre. Etter denne turen har jeg virkelig innsett hvor glad jeg faktisk er i klassen, haha. Kommer virkelig til å savne den!

Vi fikk dessverre ikke tatt et gruppe bilde av hele klassen, men vi fikk heldigvis tatt av alle som lå på hytta vår!

 
 


Startet dagen med å finne ut at jeg hadde 900 kr på konto, noe som var ufattelig herlig, haha! Er dessverre slik at jeg ikke kan bruke penger på noen verdes ting. Jeg skal til Hemavan på klassetur om 1 og en halv uke og må spare opp penger for å betale til turen. Det ble litt dyrere enn jeg hadde tenkt så jeg får kjappe meg med å skrape sammen litt. 

Var faktisk å leverte CV'er i dag! Jeg er på desperat leting etter en jobb. Jeg føler jeg har gått blakk i flere måneder, selv om jeg knapt har brukt penger. Skal søke på litt flere steder, så håper at det blir jobb på meg i nermeste fremtid! :-)

 
I ettermiddag kom jeg hjem etter 4 dager i Hemavan med familen og kjæresten. Slike turer er så mye koseligere når man kan ha med seg noen! Vi var også veldig heldige med å ha så vanvittig fint vær når vi var der, så ting kunne egentlig ikke bli bedre. 

 


Vil bare starte av med å be dere om å høre på DENNE sangen. Den er så utrolig søt og har vært på repeat hele uka! 

I går satt jeg barnevakt hele 7 timer sammen meg kjære Malin, så er litt sliten i kroppen i dag. Skal snart på stamina med Frida, og så skal jeg pakke til Hemavan-tur med kjære Fredrik! Gleder meg! 

 
Var, som alltid, i det kreative gjørnet når det gjaldt overskrift. Åh, denne dagen har vært så koselig! Var i Nordlandshallen for å se på Fredrik sin fotballkamp, noe jeg dessverre gjør alt for lite. I kveld var jeg og Hanne en tur hos Frida. Vi spilte ape-buzz (hahha det er såå morsomt) og spiste quassedillas! Alltid koselig det. 

Nå skal jeg legge meg ned å se et par episoder med Vampire Diaries. Jeg har ikke sett på det siden jul, så gleder meg til å komme i gang igjen wii.

Håper ellers at alle har hatt en fin helg!

 
Trodde ikke denne uka skulle bli så ille, men der tok jeg sannelig feil. Har sottet med lekser hele tirsdag, onsdag, og i hele dag. Vi hadde prøve eksamen i fransk i dag, så vi fikk være hjemme i dag for å jobbe med presentasjonen. Synes ikke det gikk så bra men fikk 5+ så jeg er så fornøyd nå! Det er så godt når du jobber hardt for noe og du får brae resultater! Er helt dausliten, men skal få hevet meg på trening. Nå har det endelig åpnet en ny stamina nermere meg, så jeg gleder meg til å få tatt turen innom.

Skal prøve å få filmet en romvideo snart siden jeg gar ordnet litt på rommet mitt også! Jeg er så vanvittig klar for helg nå. Hadde 2 prøver denne uka, så det sier vel seg selv hvorfor det har vært så dårlig med oppdatering! Ellers har jeg bare vært en tur innom Stamina og lonet til 1000 når jeg ikke øvde.

Kom hjem fra Fredrik for en liten stund siden. Vi bare slappet av med tv, pizza og sjokolade. SUPERSPENNENDE. Dette innlegget hadde vel egentlig ikke noe mening, ville vel bare komme med en liten oppdatering, hahah. 

God helg alle sammen!Nå sitter jeg godt plassert i senga med epler og vanilje-kesam (og litt ostepop, thihi) og kobler heeelt av. Har vært såppas flink at jeg har trent 2 ganger i dag!! Så stolt, haha. Var først en tur på Stamina med Hanne i mårrest, og så nå på kvellingen med Fredrik. Det er så godt å trene på kvelden når det ikke er noen andre i treningsstudioet! Har også vært ganske flink når det gjelder matveien, så motivasjonen bare stiger og stiger. 

Måtte bare hive med noen superfreshe babebilder av meg og Hanne fra i mårrest. Føler alltid at jeg legger ut så seriøse bilder, hahah.


Åh klarte å slette hele innlegget så må starte helt på nytt, hahah tungvint. I dag har vært en utrolig kjedelig dag. Vi var på en utdanningsmesse med trinnet, men jeg ble jeg ble egentlig bare mer forvirret enn jeg var fra før av.

Ellers i dag skal jeg på årets første Stamina økt! Har vært syk nå etter ferien, så har ikke vært heelt i stand til å trene før nå. Jeg hadde en veldig god rutine når det gjaldt trening før jul, så jeg gleder meg kjempemye til å komme i gang! Elsker å starte uka med en treningsøkt.Tenkte jeg skulle hive sammen et kjapt lite innlegg før jeg tok kveld! I dag kom jeg hjem fra en veldig koselig helgetur fra Steigen. Det er der min kjære bestemor bor, og på lørdag ble hun hele 77 år! Jeg har egentlig litt dårlig samvittighet for at vi er der så lite, så jeg kjente at det var godt å komme seg bortover dit en tur. Alltid koselig med helger på hytta eller liknende!

Det er ikke så vanvittig mye å gjøre i Steigen, så det endte opp med at vi gikk litt turer og jeg fikk tatt en del bilder. Elsker å ta bilder utendørs nå for tiden siden det er så fint lys ute! 

Håper ellers at alle hadde en superfin helg!Da var det ny uke! Forrigeuke var et eneste stress med prøver og framføringer til enhver tid, så jeg ser fram til en ordentlig tjill uke. Jeg skal prøve å få trent en del de dagene som kommer, siste innspurt før ferien! (9 DAGER WIHOO!)  

Vi har foresten juleball om en uke. Så var det det med juleballkjole da.. Det meste er blitt utsolgt, men leter desperat etter en BILLIG, fin kjole! Hvis jeg ikke får bestillt i løpet av morgendagen så går jeg bare med den jeg hadde i fjor. Veldig fin den og, så blir ikke trist hvis det er det jeg ender opp med! 

Da hopper jeg i seng, god natt!
 På søndagen bestemte alle vi jentene oss for å samles å ha en "julekveld" før noen av oss dro på ferie osv.  Vi var i en grillhytte rett utenfor Frida og alle hadde med seg julebrus, pepperkaker, gløgg osv! Fikk skikkelig julestemning av det haha! 

Dagen i dag har vært en relativt kjedelig dag. Skole og lekse og soving. Fredrik kom innom også en tur etterhvert. Alltid koselig det! Har utrolig mye på skolen denne uka så nok ikke til å blogge så mye, får se hva jeg får tid til!Wææ da var det 1 desember! Tiden har virkelig gått fort i det siste. Hadde mer julestemning i oktober enn jeg har nå, noe som er ganske merkelig haha. Tror at den kommer seg når både adventskalender og adventslys kommer opp!

Kom hjem fra Fredrik for litt siden. Vi gjorde ikke noe spesielt, bare slappet av, spiste pizza og så Inception. Åh, elsker den filmen! Den blir bare bedre jo mer man ser den haha. Ellers har jeg sovet og vasket i heele dag. 

Hva har dere gjort i dag?Beklager for mye iphonebilder, skjerpings!

Jeg er en person som er veeldig glad i snø og alt som har med jul og gjøre. Men med vinteren kommer det mye annet som jeg ikke er like glad for. Det er mørkt HELE tiden. Den lille tiden det er lyst ute, sitter vi inne på skolen og når skolen endelig er ferdig, da mørkner det. Ond sirkel det der. I det siste har jeg blitt helt vanvittig trøtt og sliten av alt mørket og stresset på skolen. Kjenner at jeg sakte men sikkert begynner å gå mot en liten vinterdeperesjon, no biggie, men ender alltid opp med å gjøre ingenting nesten heele vinteren haha. Er aldri ute bortsett fra trening eller helger fordi jeg er for trøtt og sliten til å gidde noe som helst. Skal prøve å ta meg sammen og ta bilder med speilrefleks og komme med litt mer innterresante innlegg fremover!

Har ganske få ideer om hva jeg kan blogge om, kom gjerne med forslag og hvis det er noe dere vil ha mer/mindre av!

 

 

 
hits