Har ikke ord som beskriver hvor mye jeg elsker Frank Ocean. My hero. Kom over et album av han jeg ikke hadde hørt før og ble selvfølgelig helt påtrynet forelsket i sangene.

WE ALL TRY

 STRAWBERRY SWING

 SONGS FOR WOMEN

pictures to animation
Nå sitter jeg godt plassert i senga med epler og vanilje-kesam (og litt ostepop, thihi) og kobler heeelt av. Har vært såppas flink at jeg har trent 2 ganger i dag!! Så stolt, haha. Var først en tur på Stamina med Hanne i mårrest, og så nå på kvellingen med Fredrik. Det er så godt å trene på kvelden når det ikke er noen andre i treningsstudioet! Har også vært ganske flink når det gjelder matveien, så motivasjonen bare stiger og stiger. 

Måtte bare hive med noen superfreshe babebilder av meg og Hanne fra i mårrest. Føler alltid at jeg legger ut så seriøse bilder, hahah.


Tenkte jeg skulle lage et innlegg med all sminken jeg bruker! Siden jeg er tidenses sløkkis og ikke gidder å stelle meg ordeltlig til hverdags, bruker jeg svært lite sminke på skolen. Det eneste jeg bruker HVER dag er pudder og fikser brynene!

1. LORAC Tantalizer, Highlighter and bronze duo 2. Anastasia Beverly hills, Brow wiz  3. Bare Minerals MATTE SPF 15 foundation 4. Christian Dior, Miss Dior  5. Victoria's secret, Very Sexy perfume  6. Milani, Infinite Liquid eye liner 7. Mac, Pro longwear foundation 8. Max factor, 2000 calorie dramatic volume 9. Benefit, Bella bamba blush/highlighter 10. Børste fra Makeup Mekka.Åh klarte å slette hele innlegget så må starte helt på nytt, hahah tungvint. I dag har vært en utrolig kjedelig dag. Vi var på en utdanningsmesse med trinnet, men jeg ble jeg ble egentlig bare mer forvirret enn jeg var fra før av.

Ellers i dag skal jeg på årets første Stamina økt! Har vært syk nå etter ferien, så har ikke vært heelt i stand til å trene før nå. Jeg hadde en veldig god rutine når det gjaldt trening før jul, så jeg gleder meg kjempemye til å komme i gang! Elsker å starte uka med en treningsøkt.Tenkte jeg skulle hive sammen et kjapt lite innlegg før jeg tok kveld! I dag kom jeg hjem fra en veldig koselig helgetur fra Steigen. Det er der min kjære bestemor bor, og på lørdag ble hun hele 77 år! Jeg har egentlig litt dårlig samvittighet for at vi er der så lite, så jeg kjente at det var godt å komme seg bortover dit en tur. Alltid koselig med helger på hytta eller liknende!

Det er ikke så vanvittig mye å gjøre i Steigen, så det endte opp med at vi gikk litt turer og jeg fikk tatt en del bilder. Elsker å ta bilder utendørs nå for tiden siden det er så fint lys ute! 

Håper ellers at alle hadde en superfin helg!I går bestemte jeg meg faktisk for å spille inn en sangvideo! Kom over denne sangen her for noen dager siden og ble helt stupforelsket. Dette er litt småkleint og har vel egentlig ikke så mye mer å si nå haha.

Håper bare at dere liker den! 

Litt mye innkjøp for tiden kanskje? Har vært syk så har egentlig ikke gjort en verdens ting i 2 uker. Derfor ikke så innholdsrik blogging.

Som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg i byen på fredag og kjøpte meg litt forskjellig. Kjøpte bla. en vest på 50% på Bikbok, og da fikk jeg plukke med meg en valgfri nedsatt vare! Fikk med meg denne herligheten hjem uten å betale en eneste krone for den. Herlig deal det! Har sett lenge på den, men har aldri prioritert å kjøpt akkurat den, så er så glad nå! Finfinfin.

 

Var i byen med mamma i dag og fikk kjøpt meg litt forskjellig, blandt annet disse skoene! Synes de er veldig like Acne pistols'ene faktisk. Sammenliknet bildene av dem på nettsidene og de var jo nesten prikk like! Kjøpte de på Din sko for 500 lappen.

Hva synes du om skoene? Kunne ikke elsket denne mere. Den er helt perfekt. Det beste er at jeg betalte knapt 100-lappen for den.

Hva synes du?
 
Da blir det er STORT og samlet innlegg fra ferien nå! Kom hjem på torsdag så døgnrytmen, som dere kanskje ser, er ikke helt på plass. Gidder ikke skrive så mye, men kommer til å si litt om de forskjellige plassene, hvordan cruiset var osv!

ORLANDO:


Vi var i orlando i 3 dager før vi dro på cruiset. Der ble det for det meste bare shopping. Enkelt og greit. Jeg fikk ikke ordnet ladekabelen til kameraet før senere, så er ikke så mye bilder herfra! Var også her i 3 dager til etter cruiset.

 

CRUISET:

Litt generelt om cruiset, da. Det er VANVITTIG stort. Det var 4200 mennesker på båten denne uka, men siden er så svært så merker man ikke at det er så mye folk. Det var fine middager i middagssalene hver dag og masse bassenger og underholding osv. Mye og gjøre! Jeg synes det var gøy å gjøre noe annet enn vanelig ferie og at man fikk besøke så mange plasser i løpet av uken!

Dagen etter vi gikk ombord var det julaften, så da ble det fin middag og full pynting!

 

LABADEE, HAITI:

Vil bare si først at  alle plassene vi gikk i land på var områder som var kjøpt opp av cruise selskapet Royal Carribien. De områdene vi kom i land på var "kunstige". Haiti er overhodet ikke slik som det var på området vi var på. Det er et av de fattigste landene i den vestlige verden og da sier det seg selv at alt ikke er helt på stell. Noen av landsbyene rundt området hadde verken vann, elektrisitet og folkene som bodde der drev med byttehandel. Ganske surrealistisk å tenke på! Derfor har cruiseselskapet kjøpt opp et område der det er strender, attraksjoner, resturanter og liknede, for at det skal være fint og eksklusivt for de som kommer innom med cruisene. Det var ingen lokalbefolkning, bortsett fra de som jobbet på området, som bodde der. Bare så det er sagt!

Haiti må fortsatt være en av de nyyydeligste plassene jeg har vært!! Helt lyseblått vann, varmt, natur og strender. Uberskrivelig. Vi leide vannskuter og tok en zipliner-tur! (en slags rutsjebane over hele øya, haha!) 

Se på det her da^!!! Vanvittig.

 

JAMAICA:

Dette var noe av det jeg hadde gledet meg mest til, men ble egentlig ganske skuffa! Området var bare en samling av masse Giftshops og Dutyfrees, uten strender i nærheten. Var syk også, så jeg klarte heller ikke gå ute i varmen. Derfor var jeg for det meste på skipet hele dagen. Don't get me wrong, Jamaica er sikkert et dritherlig sted, men det å gå rundt å se på Bob Marley hånduker en hel dag gadd jeg bare ikke.

hahaha gud..

 

GRAND CAYMAN:

Her lå vi langflate på stranden hele dagen. Utrolig herlig!

Bortsett fra julaften var det en til formell kveld, der alle pyntet seg!
COZUMEL, MEXICO:

Her tok vi en buss og en liten båttur til en øy som heter "Isle Paradise" tror jeg? Nydelig øy med strand og soling hele dagen!

Ble litt rotete det her, men tror det er det beste jeg klarer nå! Alt i alt var det en veldig herlig ferie!
hits