Startet dagen med å finne ut at jeg hadde 900 kr på konto, noe som var ufattelig herlig, haha! Er dessverre slik at jeg ikke kan bruke penger på noen verdes ting. Jeg skal til Hemavan på klassetur om 1 og en halv uke og må spare opp penger for å betale til turen. Det ble litt dyrere enn jeg hadde tenkt så jeg får kjappe meg med å skrape sammen litt. 

Var faktisk å leverte CV'er i dag! Jeg er på desperat leting etter en jobb. Jeg føler jeg har gått blakk i flere måneder, selv om jeg knapt har brukt penger. Skal søke på litt flere steder, så håper at det blir jobb på meg i nermeste fremtid! :-)

 
Endelig fikk jeg brukt denne fine vesten! Jeg er alt for dårlig til å pynte meg, så jeg får ikke brukt de ''finere'' klærne jeg kjøper så mye, dessverre. Skjerpings.


I ettermiddag kom jeg hjem etter 4 dager i Hemavan med familen og kjæresten. Slike turer er så mye koseligere når man kan ha med seg noen! Vi var også veldig heldige med å ha så vanvittig fint vær når vi var der, så ting kunne egentlig ikke bli bedre. 

 


Da var romvideoen ferdig! Filmet en gang i sommerferien men hadde helt glemt av at jeg hadde det. Siden rommet mitt ser ganske så likt ut nå, tenkte jeg ikke at det var nødvendig å filme på nytt. Håper dere iker den!

 
Herregud Marc Jacobs har så fine klokker. Har så sykt lyst på den til høyre i rosegull, den er helt perfekt. Værsåsnill.


Vil bare starte av med å be dere om å høre på DENNE sangen. Den er så utrolig søt og har vært på repeat hele uka! 

I går satt jeg barnevakt hele 7 timer sammen meg kjære Malin, så er litt sliten i kroppen i dag. Skal snart på stamina med Frida, og så skal jeg pakke til Hemavan-tur med kjære Fredrik! Gleder meg! 

 
Var, som alltid, i det kreative gjørnet når det gjaldt overskrift. Åh, denne dagen har vært så koselig! Var i Nordlandshallen for å se på Fredrik sin fotballkamp, noe jeg dessverre gjør alt for lite. I kveld var jeg og Hanne en tur hos Frida. Vi spilte ape-buzz (hahha det er såå morsomt) og spiste quassedillas! Alltid koselig det. 

Nå skal jeg legge meg ned å se et par episoder med Vampire Diaries. Jeg har ikke sett på det siden jul, så gleder meg til å komme i gang igjen wii.

Håper ellers at alle har hatt en fin helg!

 
Trodde ikke denne uka skulle bli så ille, men der tok jeg sannelig feil. Har sottet med lekser hele tirsdag, onsdag, og i hele dag. Vi hadde prøve eksamen i fransk i dag, så vi fikk være hjemme i dag for å jobbe med presentasjonen. Synes ikke det gikk så bra men fikk 5+ så jeg er så fornøyd nå! Det er så godt når du jobber hardt for noe og du får brae resultater! Er helt dausliten, men skal få hevet meg på trening. Nå har det endelig åpnet en ny stamina nermere meg, så jeg gleder meg til å få tatt turen innom.

Skal prøve å få filmet en romvideo snart siden jeg gar ordnet litt på rommet mitt også! 

 theyallhateus.com


Hvorfor finner man alltid så mye fint når man ikke eier en enste krone? Litt irriterende, haha. 

Kjole og jakke, Nelly // Hjertesmykke, Bjørg


Armbånd, Bjørg // Sweatshirt, Gina tricot // Skjorte og sko, NellySiden jeg er så utrolig heldig å ha få fine negler som aldri blir lange og fine, revner hele tiden og deler seg på tuppen, tenkte jeg å bare gjemme dem bort under litt fin negelakk. Lagde meg faktisk en hjemmelaget glitterlakk! Blandet bare blank negelakk og litt juleglitte, og bam, ferdig.  Like greit det enn å bruke penger på noe man kan lage hjemme så lett. Ble jo ganske så bra også! Har en shimmerlakk under først og så glitteret over. Synes det ble superfint!


Jeg er så vanvittig klar for helg nå. Hadde 2 prøver denne uka, så det sier vel seg selv hvorfor det har vært så dårlig med oppdatering! Ellers har jeg bare vært en tur innom Stamina og lonet til 1000 når jeg ikke øvde.

Kom hjem fra Fredrik for en liten stund siden. Vi bare slappet av med tv, pizza og sjokolade. SUPERSPENNENDE. Dette innlegget hadde vel egentlig ikke noe mening, ville vel bare komme med en liten oppdatering, hahah. 

God helg alle sammen!hits