Jeg må ha alt. Det er helt perfekt.

 

basic

basic by bilderrr featuring a high heel sandalFant pappas gamle Ray Bans i dag, og herregud så kule! De minner meg litt om Ray Ban ''Clubmaster'' men de er fremdeles veldig ulike fra alle andre Ray Bans jeg har sett. Og det beste var jo at jeg faktisk så okei ut i dem! Jeg kler nemlig ingen solbriller. Kommer til å bruke disse mye når sola titter fram!En kjapp oppsummering fra den siste tiden.

Jeg har klipt meg og endte opp med kort hår! Uvant. Siden det var så slitt ble hele 12 cm fjernet, men jeg elsker lengden på det. Kunne egentlig hatt det litt kortere. 

Jeg har funnet mye ny musikk. Når jeg hører dem ser jeg for meg at jeg går ute med musikk på øret i dongerishorts og converse. Lengter så etter våren nå.


Jeg har logget inne alt for mye og sett på latterlig mye film og serier. Har funnet så sykt mye bra, vet ikke om det er bra eller dårlig haha. Det ble påske og en Hemavantur, så da er det en selvfølge med for mye film. Koselig er det jo da. 


På søndag kom jeg hjem fra klassetur og jeg kan nesten ikke huske sist jeg hadde det så koselig! Vi dro bortover til Hemavan på torsdag, og jeg havnet i en fullstappet hytte med de jeg er nærmest med i klassen, så jeg kunne ikke hatt det bedre. Etter denne turen har jeg virkelig innsett hvor glad jeg faktisk er i klassen, haha. Kommer virkelig til å savne den!

Vi fikk dessverre ikke tatt et gruppe bilde av hele klassen, men vi fikk heldigvis tatt av alle som lå på hytta vår!

 
 


hits