Hæla i taket og tenna i tapeten for nå er det spring break, JIPPI. Eller, jeg har forsåvidt hatt spring break i 6 dager nå. I går kom jeg hjem etter 4 fine dager i Florida. Vi oppholdte oss i Destin som er møteplassen for alt og alle i ferien. Har aldri sett en større samling med jenter som på liv og død måtte ha på seg eyeliner, falske øyevipper og søte hippieprinsesse-outfits uansett hva som var på agendaen. Bade og sole seg på stranden? Da må håret krølles, vettu. Hadde med andre ord mer enn nok underholdning.

Været trosset værmeldinga og ble mye finere enn forventet. Jubel, nok en gang. Jeg spiste sikkert én boks med is, cruiset med sykkel og høytaler (oppskrift på å få venner, lover), og jeg spilte amerikansk fotball på stranden. Godt med litt sol og feriefølelse. 

Dagen i dag ble dedikert til prom-forberedelser. Prom skulle vise seg til å være et lite koselig mareritt. Forberedelsene i alle fall. Det er jenter på skolen min som bruker 6000 kr på en kjole de skal bruke 1 gang og det var jeg ikke sykt keen på, så jeg fikk heldigvis lånt både kjole, veske, jakke og smykker fra diverse kilder. Jeg liker å tro at jeg gjør prom på budsjett. Måtte bare betale for sko og en mindre formell kjole (ble fortalt en uke i forveien at man måtte ha TO kjoler til prom. 1 lang og formell + 1 kort mindre formell. HVA SKJER MED VERDEN?). Nå hadde det seg faktisk slik at jeg egentlig bestilte finsko på salg på internett i god tid, men de klarte jeg å sende straka vegen til Bodø. Skoene ankom tidligere denne uka og jeg var så heldig at jeg fikk være tilskuer til skypemoteshow med Odin i Diadora drakt og svarte pumps. Jeg er din største fan, Odin. Med penskoene i Norge endte jeg da opp med å kjøpe et nytt par svarte sko her. Sånn ble den saken. Jeg er meget spent på hvordan promet kommer til å bli. Har hørt rykter om at jeg burde gruglede meg.


 
hits