Da var endelig helgen her. Selv om vi knapt har gjort noen ting på skolen denne uka er det deilig med litt fridager så man får vært litt ekstra ute i finværet! I dag var jeg en tur i byen med mamma å kjøpte et par ting. Trengte et par simple topper nå som det er så varmt og til jeg skal til USA. Ikke så altfor lenge til nå, wiii!  Etter byturen tok vi oss en tur på keiservarden. Jeg koser meg alltid mye mer hvis jeg tar med kameraet og kan knipse noen bilder på veien. Kjempeherlig tur!

 
Endelig ferdig med skriftlig eksamen!! Helt ubeskrivelig herlig følelse! Synes det gikk helt greit så er litt spent på å se hvordan det gikk! For å feire dro jeg og noen jenter til Geitvågen i finværet. Tror aldri jeg har sett så mange folk der før. Kjempeherlig! Var jo også badepemratur og det er det ikke så atlfor ofte her oppe.


Ble litt tull med bilde str. men det får bare være!


For en herlig dag! Dro i mårrest på båttur med familien og Fredrik, og vi kom hjem ganske nettopp. Det har vært superfint vær her i Bodø for en gangs skyld, så da må man gripe dagen, haha! 

Herregud som jeg elsker 17 mai. Det er faktisk en av favoritt dagene mine i året! Jeg er så utrolig glad i norske tradisjoner og det å gå i bunad. Selv om det deiligste som finnes er å ta av seg bunad og bunadsko etter en hel dag. Vi i Bodø var også kjempeheldige med været i dag, så jeg var helt i himmelen, haha. Det er ikke ofte graderstokken måler oppimot 25 grader i Bodø og da kunne det ikke kommet på et bedre tidspunkt. Fantastisk!

Jeg har brukt dagen til å gå i tog og være sammen med mine kjære venner, familien og kjæresten. 

Håper alle har hatt en kjempefin 17 mai! En stund siden jeg har vært innom her. Fikk putselig blogglyst så da kjører jeg bare på nå som den er her, haha. I går var jeg i en utrooolig koselig bursdag til fine Johanne og Charlotte! Der var det både tapas og en hel gjeng med herlige mennesker. Etter bursdagen lå jeg over hos Hanne sammen med Frida og Malin. Kjempebra dag rett og slett!

I dag har jeg bare koblet helt av sammen med verdens fineste kjæreste. Har også funnet verdens beste sang. Igjen. Sangen heter Free og er av Rudimental og Emeli Sandé. Helt perfekt.

Håper alle har hatt en fin helg hittil! 


hits