Som sagt i et tidligere innlegg har de 2 siste ukene vært fabelaktive. Det skumle er jo at tiden går enda fortere når man stadig er underholdt. På torsdag i forrige uke dro vi til en elv rett ved hytta til Brett. Vi spilte frisbee til Shane fikk den rett i fleisen og begynte å blø (mitt verk, selvfølgelig), badet til vi var på nippet til å utvikle gjeller og solte oss til vi var svidd hele gjengen. Etterpå spiste vi frozen yogurt og dro på kino. På fredag, dagen etterpå, dro vi på kino NOK EN GANG. Vi så The Avengers, noe som ble mer underholdende fordi 3 av guttene er blodfans. Etter kinoen spiste vi mexican food og is, NOK EN GANG. Storkoser meg med andre ord.

For noen uker siden dro jeg til Red Bluff Park, som er hyppig omtalt som Mississippi's Grand Canyon. Det var knallfint vær, en fin gruppe og området i seg selv er jo bare helt fantastisk. Kudos til Mississippi for den her, altså. 

Herregud som tiden flyr! Det var nettopp 100 dager til familien kommer over og nå er det faktisk under 1 måned. Klarer så vidt å telle til 3 før 60 dager har passert rett foran fleisen på meg. Den siste tiden har vært utrolig innholdsrik og bydd på mange fine minner jeg kan hive med meg i kofferten. Jeg var på prom (noe som var ekstremt suksessfullt), haugevis med baseball kamper, friidrettsstevner, kino, spiste nok is til å kjøle ned hele bibelbeltet, fjelltur, festival, graduation fester og mye kos i finværet. Har til og med blitt brun, hurra!!

Dette er fra en av baseballkampene hvor elevene kledde seg ut som ''white trash'' aka rednecks. Det morsomste var jo at mange ikke hadde prøvd å kle seg ut men skled rett inn i mengden uansett.

Kastet frisbeen hans over gjerdet. Stakkars gutt. 

Ble omdøpt for 7 gang. 
hits