Det viser seg at vi ikke fikk plass på flyet som drar i morgen tidlig, så vi hiver oss på flyet til oslo i kveld! Egentlig litt deilig for da slipper jeg å stå opp i 5 tiden, haha. Gleder meg så vanvittig mye! Først skal vi ta turen til Washiongton, så en plass i Philadelphia, deretter drar vi til New York og til Marthas vineyard til slutt! Jeg har aldri vært i Washington og jeg vet generelt veldig lite om den plassen i Philadelphia og Marthas Vineyard, så dette blir bra. Men jeg kan med handa på hjertet si at det er New York jeg gleder meg mest til! Jeg var der for 2 år siden, men ble matforgiftet og fikk ikke med meg halvparten av det jeg ville se engang. Selv om jeg bare fikk sett litt av byen, ble jeg helt betatt av den. Det er virkelig noe spesielt med den plassen der! 

Skal prøve å oppdatere i ny og ne, men vet ikke helt hvor mye nett jeg har i løpet av ferien. Ønsker ellers alle andre en flott sommerferie!Jeg var en snartur i byen i dag sammen med mamma for å ordne et par ting før ferien. Har hatt en fin turkis neglelakk på ønskelisten til ferien, så vi svingte en tur innom parfymeriet og kom hjem med denne herligheten! Har øyet ut denne en stund så jeg er sååååå glad nå ♥ matrealistisk lykke ♥ 

Det er først nå det begynner å gå inn på meg at jeg skal på ferie, og jeg drar nå på mandag, haha. blir superdeilig med tanke på at det regner som bare det. Jeg prøver å finne på en god unnskyldning på hvorfor jeg blogger nå, men det er ingen forklaring. Jeg ble akkurat ferdig med å skrive eksamensoppgaven min og følte plutselig at det var nødvendig med et spontant blogg innlegg. Jeg har muntlig eksamen i engelsk klokken 9 i morgen tidlig og har ikke øvet noe. Så nå har jeg stilt klokken på 06.00 for å stå opp å øve. Blir sikkert supermorro.

Har foresten fått meg scooter!! Så nå står det en perfekt rød liten vespa utenfor huset. Må fortsatt vente til september før jeg kan ta lappen, noe som kjennes enda kjipere etter scooteren kom i hus. Har vært så kul at jeg har kjørt et par ganger rundt kvartalet da, men jeg kom på i etterkant at jeg verken så på speedometeret eller blinket en eneste gang. Bodø har en fantastisk trafikant i vente :-)

Nå sitter jeg bare å drømmer meg bort til brune ben, New York og strender. Jeg får ikke satt ord på hvor mye jeg gleder meg til å bli ferdig med eksamen og ferdig med skolen. Klarer ikke vente.

ø

 
 
I går var vi å så på et hus på Sandvika litt utenfor Bodø, og det er lenge siden jeg har vært på en så koselig plass! Hele området var så idyllisk og fint.Var som nevnt i forrige innlegg i byen med mamma i går og handlet et par småting. Trengte hovedsaklig et par enkle t-skjorter som jeg kan bruke med det meste. Kom også over den nyydelige blomstertoppen nedenfor her. Synes ikke blomstene var for jentete på en måte! Ny favoritt. 

H&M, 199,-

Begge er fra H&M, 99 og 79,50!


hits