Her er et par godbiter jeg har hatt helt dilla på i det siste. 

KANYE WEST - BLACK SKINHEAD                                                                         LORDE - TENNIS COURTLYKKE LI - YOUTH KNOW NO PAIN                                                                      CRIS CAB - GOOD GIRLS Jeg har fått en helt syk lyst til å gjøre noe på rommet mitt! Har lenge hatt lyst til å kvitte meg med mye av driten jeg har på rommet mitt og kjøpe inn et par nye ting. I det siste har jeg funnet sååå mange fine bilder av nydelige, lyse og perfekte soverom og jeg ble skikkelig ivrig. Har allerede målt opp møbler og planlagt hvordan alt skal være, haha. Bildene under er perfekte eksemplar på hvordan jeg vil at rommet mitt skal se ut. Perfekte.

 
Nå sitter jeg faktisk på en koselig liten cafe i New York og spiser den beste frokosten hittil i ferien. Frukt, croissont og lemonade. Siden nettet på hotellet ikke funker, tenkte jeg bare å hive inn et lite innlegg før jeg drar! Vi drar i 3 tiden på flyplassen, så bærer det hjem! Gleder meg kjempemye til norsk mat kjenner jeg. Det er intenst å bo i koffert! De siste dagene vi har hatt i byen har vi brukt på å nyte byen og ikke stresse så mye med shopping osv! Selv om jeg elsker denne byen til døde gleder jeg meg utrooolig mye til å komme hjem til lille Bodø.
Jeg elsker New York.Da var vi endelig komme til New York! Kom hit på ettermiddagen så vi har bare vært å spist og gått rundt i Central park en stund. Hvis man får sjangsen når man er i New york, vil jeg anbefale alle og een hver til å ta turen innom parken. Den er helt nydelig, idyllisk og veldig rolig i forhold til resten av byen. 
Vi har vært ganske så uheldige med været på ferien og dagen i dag var selvfølgelig intet unntak. Etter å ha trasket litt i parken begynner det å regne. Dere vet at alt i USA er så stort? Bygningene, porsjonene med mat, og menneskene. Ja, går også innenfor den kategorien. Vi hev oss defor på en sykkeltaxi for å unngå pissregnet. Der ble vi selvfølgelig svindlet som bare det og betalte faen meg 350 kroner for en sykkeltaxi som var 5 minutter lang. Er det mulig, haha. Jaja, velger å bevare et lite håp om menneskeheten fordeom. Gleder meg som et lite barn til i morgen for da fyrer det løs med storshopping.
Er det ferie så er det ferie! Jeg valgte å legge bloggingen litt til side når jeg først er på ferie, men følte for å slenge inn en liten oppdatering. Nå befinner jeg meg i Philadelphia, rett ved New Jersey, etter å ha vært ca 3 dager i Washington dc. Vi låner huset til en venn av pappa som bor her, men som er i Norge for øyeblikket. Det er en ganske så liten plass, men som jeg sa så ligger det rett ved New Jersey så det er slettes ikke langt fra større byer! Jeg har enda ikke kjøpt så altfor mye, men vi tar turen til ♥New York♥ i morgen så da braker det løst, haha. Blir alltid så sjokkert over de lave prisene her. Jeg kjøpte meg et par Nike free run her og jeg tror prisen i Norge er rundt 1000 og oppover, men her får jeg de for 470 kr!! Vi skal innom Nike Town i morgen så jeg tror jeg skal kjøpe et til par. Tar bilder av innkjøpene når det er litt mer å vise! 

Tenkte jeg skulle legge ut litt om Washington! Først og fremst var det en utrolig fin og koselig by! Følte med en gang at det nesten var en nedtonet versjon av NYC. Siden DC har mye å by på tok vi en tourbuss for å få med oss mest mulig på kortest mulig tid. Dessverre gjorde vi dette på den varmeste dagen, og det å drive å kjøre rundt og traske på forskjellige attraksjoner i 33 grader er ikke særlig gøy. Ellers var det en veldig fin by med mye å by på!
 
hits