I morgen tar jeg og familien oss turen til Alabama. Denne helgen er Labor day weekend, som vil si at vi har fri på mandag. Langhelg, med andre ord. Glede, med andre ord. Der skal jeg møte vertsfars mor, også kalt for Meemaw, og vi skal bo hos henne i helgen. Nå har det seg også slik at en av mine babes fra Norge, Hanne, befinner seg en liten halvtime unna Meemaw's hus. Jeg skal derfor få møtt henne en tur før jeg drar tilbake til Mississippi igjen! Hvor kult er ikke det??? Av alle plassene i digre USA så havner vi i nabostatene til hverandre. Hittli har vi ikke lagt noen andre planer enn å spise Smash og annet norskt godt. Beste planen noen sinne.
I går var jeg på min første ordentlige fotballkamp, og det var jo selvfølgelig kjempegøy. Folk blir så sykt gira, kler seg ut og går helt gal rett og slett. Temaet var ''Beach bash'' så folk hadde utstyrt seg med både hulaskjørt og kokosnøtt-bh'er. Med folk mener jeg guttene. Er det én ting jeg har lært siden jeg kom hit er det at fotball betyr alt. Etter kampen dro jeg Brianna, Haleigh og Allison til iHop. Der serverte de utrolig nok skandinaviske pannekaker så jeg måtte jo selvfølgelig teste ut om amerikanerne slo norskene når det kommer til pannekakelaging på skandinavisk vis. Norge er fortsatt i ledelsen. 


 
Joda, da har jeg også tatt meg turen til USA og skal tilbringe de neste 10 månedene i Hattiesburg, Mississippi. Jeg kom til Hattiesburg for snart 1 måned siden (what), noe som er helt vanvittig. Det føles som om at jeg har vært her i 3 måneder samtidig som det kjennes ut som at jeg kom for 1 uke siden. Jeg bor hos et par med 5 sønner men det er bare yngstesønnen som fremdeles bor hjemme. De er helt utrolige. Jeg er evig takknemmelig for å ha vært så heldig som havnet hos en så flott gjeng. Tenkte at jeg skulle skrive et mer utfyllende innlegg om hvordan jeg opplever ulike ting her i USA som kanskje ikke er prikk likt som de er i Norge.

Før jeg kom til Hattiesburg var jeg på en såkalt Soft Landing Camp i New York City i 5 dager. Det var en fin opplevelse som bestod av sightseeing av New Yorks fine gater, shopping, en tur til Six Flags og informasjon om utvekslingsåret. Alt dette i en helt annen tidssone og jetlag. Var med andre ord veldig sliten etter campen men sitter igjen med veldig fine opplevelser med flotte folk.

Her er MANGE bilder fra avreise og camp.


Hele familien bortsett fra Isak dro nedover til Oslo og tilbragte min siste dag i Norge der.

Explorius jentene fra Norge!

Ei av jentene hadde med seg Henna-maling så da ble det selvfølgelig hennatættis.

Six flags!! Det var sååå gøy helt til det begynte å regne noe helt vanvittig, da ble nemlig alt av karuseller stoppet. På grunn av dette dro vi hjem 3 timer før vi skulle.. 
 

 

 

 
hits