Lagde meg pinterest for en stund siden og nå er jeg avhengig, haha.. Finner så sykt mange fine bilder av aaalt mulig. For dere som ikke vet hva pinterest er; Pinterest er en nettside hvor man kan finne og legge ut bilder. Jeg synes det minner litt om både weheartit og tumblr, bare bedre haha. Der kan man lage seg mapper, som kalle boards, slik at du kan sortere bildene du ''pinner''. Du kan feks. lage en mappe som heter Summer hvor du kan legge bilder som du forbinder med sommer og liknende. Kjempelurt! Følg meg gjerne på pinterest HER. Under kan dere se navnene på mappene mine og noen eksempler på hvilke typer bilder dere finner i der!

 

What ever inspires me

 

Interior

 

People

 

Fashion

 

Bon voyageWords

 

 

I går ble jeg endelig 16 år og jeg sier dere, med hånda på hjertet, at jeg kunne ikke hatt en bedre dag! Hver gang noen har bursdag i vår familie vekkes de på senga med lys, godis og en liten pakke eller 2 og denne gangen var intet unntak. Finnes jo ikke noen bedre måte å våkne på! Fikk også cupcakes og yoghurtnøtter på skolen av verdens beste venner. Føler meg virkelig heldig som har så flotte folk rundt meg! Resten av dagen brukte jeg sammen med Fredrik og jentene. Kunne ikke vært bedre, rett og slett. Og som toppen av kransekaken fikk jeg bestille meg Acne Rue mohair. LYKKE.Lenge siden sist da! Må si meg selv overrasket når jeg ser at jeg faktisk har flere enn 0 lesere til tross av elendig blogging, haha! Koselig det da :-)

I dag hadde jeg fri fra jobb og jeg hadde ingen planer overhodet, så jeg har brukt dagen min på absolutt ingenting. Sto opp tidlig fordi videregåede har gjort det umuiig for meg å være sent oppe. Ikke at det er en dum ting akkurat. Ellers har jeg bare ryddet og leitet etter pengeboken min som har bestemt seg for å leke gjemsel og forpeste livet mitt. La oss bare si at både bankkort, staminakort og skolebevis er på ville veier, så jeg føler meg litt hjelpeløs, haha. Det værste er at den sikkert ligger på en super åpenbar plass hvor jeg har glemt å lete. Ber til høyere makter om at den dukker opp snart. 

 
hits