Får aldri nok militær inspirerte plagg! Denne toppen fra Gina tricot var bare perfekt på alle måter. Litt baggy og kul, nagler og printet ikke minst! love it.

Forresten! Skal prøve å få ordnet litt på designet, så det kan hende det blir litt rotete i nærmeste framtid.

Hva synes du?
KENDRICK LAMAR - SWIMMING POOLS (DRANK)

KENDRICK LAMAR - THE ART OF PEER PRESSURE

KENDRICK LAMAR - BITCH, DON'T KILL MY VIBE

KANYE WEST - TO THE WORLD

KANYE WEST - THE MORNING

ZEDD - LOST AT SEA

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - SAME LOVE

1D16 - NO BIGGIE

LARS VAULAR - ALDRI FOR PEN FOR PUNK
need this, now

need this, now by bilderrr featuring water resistant watches
Åh, så mye fint.. Skal prøve å få anskaffet meg noe lignende når jeg drar bortover til usa, noe som heldigvis ikke er så alt for lenge til! Og nå er det bare snakk om et par dager til en hvit Iphone 5 dumper ned i postkassen min. WIIIIIIII!

Endelig helg! Så utrolig godt. Var en veldig stressende uke der det meste gikk i ett så det er veldig lettende å vite at man har helg og så en rolig uke forran seg.

Tok passbilder i dag og selvfølgelig ble bildene HELT forferdelige.. (Slike bilder er jo dømt til å bli fæle, haha). Litt senere på dagen var jeg i en kjempekoselig bursdag til søskenbarnet mitt og på kveld kom Fredrik en liten tur. Alltid koselig!

Skal prøve å bli litt flinkere på bloggfronten, blir litt mye av det samme for tiden men det er nok fordi dagene mine består av stort sett det samme. Skole, trening, venner, soving. Men skal virkelig skjerpe inn litt! Hva er dine planer for helga?Smykker fra Nelly, øredobber fra Marc Jacobs.

Jeg er utrolig dårlig på å bruke smykker, men hvis jeg først bruker det, går det ofte i noe litt enkelt men samtidig at de gjør noe for seg. Smykkene over var bare helt perfekte! Får nok bare sikle over pc skjermen foreløpig, men skal prøve å få sneket med meg øredobbene når jeg er i Usa!

Hvilket synes du var finest?
I skrivende øyeblikk ligger jeg godt plantet under dyna med telys rundt i rommet og lav julemusikk på anlegget. Kunne ikke vært koseligere haha! Enda bedre med snø utenfor vinduet også! Kanskje litt tidlig med julestemning men det får jeg alltid. Tenker det går greit siden jeg ikke skal være hjemme i jula (på cruise i carribien wiii!!!).

 


Trykk HER for å høre verdens fineste sang. Do it.


Det var nettopp DET vanvittig fine nordlyset over her i stad!! Samme øyeblikk jeg merket det rev jeg med meg både kamerastativ og speilrefleks ut døra. Har jo aldri drevet på med å ta bilder i bekmørtna ute og med lukkertid osv så sto jo egentlig bare å knøvlet hahha. Ble noen bra bilder da!

  

 

 

Får aldri nok. Har aldri hørt så mye på én artist.

Ordnet litt på rommet mitt for en liten stund siden og bestemte meg for å henge opp litt div. bilder! Noen av mine bilder, noen quotes og litt forskjellig. Synes det ble utrolig fint, og når jeg blir lei så skifter jeg bare ut bildene! 
hits