Hurra for langhelg sier jeg bare. Langhelg er jo alltids gøy men ikke alltid like gøy når den brukes på å ligge inne med forkjølelse og influensa. Ble hentet på skolen på fredag fordi hodepine + bråkete elever = tortur. Vi hadde homecoming på fredag, men det ble det selvfølgelig ikke noe av for meg. Ikke at det fristet å dra, akkurat. Helgen gikk dermed til flaut mange timer med film, Breaking Bad, New Girl og soving. Her snakker vi 3-timers middagshvil hver dag i tillegg til normal mengde nattesøvn. Følte meg som et dovendyr. Harry Potter ble det også. Jonathan hadde aldri sett Harry Potter og da kjente jeg at her hadde jeg en jobb å gjøre. Vi skal dermed se hver eneste en. Tjohei.

I dag var siste dag av langhelgen men jeg hadde et crosscountry stevne så 100% fri var det ikke. Jeg var veldig nervøs fordi jeg ikke fikk løpt noe forrige uke grunnet <3beinhinnebetennelse<3. Sinnsykt irriterende. Var også delvis syk så jeg følte meg ikke helt i mitt ess, men må man så må man. Lenge siden jeg har følt meg så fæl mens jeg har løpt, altså. Føltes som jeg ikke fikk puste og jeg var redd for å besvime mens jeg løpte. Banen var også fylt med gjørme fordi det regnet i går. Innspurten befant seg derfor i vanndammer. Whats not to love?? Gjorde det utrolig nok bedre både når det gjaldt plassering og tid men fytti katta, altså. Jeg sto på alle fire klar for å få frokosten i retur etter jeg kom meg over målstreken. Fun times. 

 Dette har vært en veldig fin helg. Startet fredag med godt humør men ble av en eller annen grunn kjempesur, irritert og lei meg mot slutten av skoledagen. Var ikke sur på grunn av en spesifik hendelse engang, ble bare akutt sur på mennesker generelt. På slike dager kjenner jeg at jeg skulle ønske jeg hadde noen hjemmefra som kunne gitt meg en klem og fortelle meg at mennesker er forferdelige skapninger. Det er nok den største utfordringen med å være her. Fikk heldigvis skypet en snartur med Malin og det var virkelig nødvendig. Jonathan sa etterpå ''Jeg er så glad du skypet med Malin, du er i myyyye bedre humør nå''. En samtale med bestevenninnen er altså alfa omega. Resten av fredagen gikk til calzone-laging og kortspill. Norske kortspill vel og merke.

Denne lørdagen var en av de bedre dagene jeg har hatt siden jeg kom hit. Våknet klokken 11 i full forvirring fordi det er det lengste jeg har sovet siden jeg kom hit. Ikke var jeg sent i seng heller. Etter en stund dro jeg og Jonathan til Saki hvor vi spiste sushi og tok deretter turen til Starbucks. Kaffe er viktig. 

Vi bestemte oss for å ikke dra hjem med en gang men å kjøre ned til Down town Hattiesburg å spasere litt. Det er den eneste plassen i Hattiesburg som faktisk har fortau og gangfelt som gjør det mulig å gå rundt. Satt stor pris på fortauvandring, lenge siden sist. Senere på dagen dro vi til Jonathans venn Mattew hvor vi så Divergent. Den var ganske bra, men var mest opptatt av å stirre på Theo James. 

Søndag betyr kirke. Etter kirka spiste vi supergod søndagsmiddag og gikk tur i trails'ene i nabolaget. Det er faktisk blitt såkalt ''høsttempereatur'' her, som betyr at man kan gå i jeans og genser. Kjenner jeg må le når folk her sier at det er iskaldt ute. Hadde faktisk på meg skjerf i dag. Tenk at jeg skulle bli så glad av høst.

Her er forresten en blinkskudd av meg som tok en tur down memory lane og ser på videoer av skapningen som terroriserte barndommen min. Hufsa. Trenger ikke si mere.Fantastisk album av alt-J. Ny favoritt. 


hits