Kjøpte denne nyyydelige skjorten på H&M for en stund siden men har totalt glemt av å ta bilder av den! Elsker kragen til døde. Kjøpte også en kjole som jeg skal få tatt bilder av i løpet av morgendagen vil jeg tro!

Hva synes du om skjorten?

 

 
Beklager for mye iphonebilder, skjerpings!

Jeg er en person som er veeldig glad i snø og alt som har med jul og gjøre. Men med vinteren kommer det mye annet som jeg ikke er like glad for. Det er mørkt HELE tiden. Den lille tiden det er lyst ute, sitter vi inne på skolen og når skolen endelig er ferdig, da mørkner det. Ond sirkel det der. I det siste har jeg blitt helt vanvittig trøtt og sliten av alt mørket og stresset på skolen. Kjenner at jeg sakte men sikkert begynner å gå mot en liten vinterdeperesjon, no biggie, men ender alltid opp med å gjøre ingenting nesten heele vinteren haha. Er aldri ute bortsett fra trening eller helger fordi jeg er for trøtt og sliten til å gidde noe som helst. Skal prøve å ta meg sammen og ta bilder med speilrefleks og komme med litt mer innterresante innlegg fremover!

Har ganske få ideer om hva jeg kan blogge om, kom gjerne med forslag og hvis det er noe dere vil ha mer/mindre av!

 

 

 
animated gif maker

Kreative overskrifter for tiden, haha? 

Da var det mandag igjen.. Følte helga gikk utrolig fort! Dagen skal brukes til å  slappe av og så skal jeg på Stamina en tur. Nå er det bare 23 dager til jeg drar til USA, så jeg er ganske motivert på treningsfronten for tiden, noe som føles veldig bra! 

Som dere kanskje ser på bildet over prøvde jeg å lage en GIF i stad! Var faktisk utrolig lett. Nettsiden jeg brukte finner dere her.

 
Synes alltid det er så godt med rolige søndager! Hele helga har vært rimelig rolig egentlig, men utrolig koselig! Har trent litt, og bare kost meg med jentene. På lørdagen var vi på "julebord" på The big horn steak house, og det var jo bare helt nyyydelig mat der pluss at de som jobbet der var utrolig hyggelige! 

Men nå er Fredrik her, så må stikke.
 


 

 

 

Nå er det jo ikke all verdens tid til jul, så tenkte jeg skulle lage en liten ønskeliste! Jeg er alltid så dårlig på å finne ting jeg ønsker meg, men fikk jo hopet sammen en del ting her. Sååååå mye fint! Får bare håpe noen vil være verdens søteste å kjøpe noe av dette til meg!


Denne sangen treffer meg rett i hjerterota hver gang, og det er like før jeg får tårer i øynene når jeg hører den. Vet ikke hva det kommer av , men den i alle fall FANTASTISK nydelig.

 


Jeg må være tidenes mest elendige blogger haha. Har vært litt mye frem og tilbake i det siste så bloggen har havnet i bakerste rekke rett og slett! Dessuten gjør jeg så og si INGENTING om dagene. Soving, skole, trening, venner, Vampire diaries, repeat. Jeg steller meg heller ikke om dagene så å stille seg foran et kamera frister ikke vanvittig mye, haha. Jaja, når skolen roer seg ned litt skal jeg prøve å få et par flere oppdateringer! Har naturfagsprøve i morgen så akkurat nå sitter jeg plantet foran bøkene og håper det går fint i morgen!

Fra Portugal i sommer.

Gleder meg ubeskrivelig mye til ferie nå. Er bare 35 dager til jeg drar wiii! Jeg er veldig glad at jeg får en smak av sommer midt i den lange vintertia. Jeg synes det er så koselig med tradisjonell jul og familiekos, men jul på cruise slår ikke feil hos meg! 
Jeg er ikke så stor fan av One direction, men denne falt virkelig i smak! Rolig og ikke for boyband-ish.//Nelly.com

Disse skoene kunne ikke vært finere! Har sett på disse i en lang stund nå og plutselig var de på salg til 189,-!!!  Uten frakt da, men still, det er jo ingenting for så fine sko. De sitter perfekt på foten. Åh, forelska. Dessverre er de litt vaskelige å gå i siden de er så høye så blir nok sittesko haha!

 
I hear the birds on the summer breeze, I drive fast. I am alone in the night. Been tryin' hard not to get into trouble, but I. I've got a war in my mind. So, I just ride. Lana for life.
I dag har bare vært en rolig lørdag! Søsken barnet mitt og jeg var en tur i byen og en tur på cafè, noe som var utrolig koselig! Fant meg veldig mye fint (åh, se på den fine genseren da!), men desverre sier lommeboka nei. Kjøpte meg et par øredobber da, men de kostet bare 10 kr så jeg tror det gikk greit haha. Nå på kvellingen har vi kost oss med sushi, film og bare tatt det rolig! Ikke superinterresant innlegg, men men. 

Nå er forresten designet ferdig! Min kjære besteveninne Malin som har hjulpet meg siden hun er så flink! Synes det ble kjepefint!

Hva gjorde du i dag?

 


Wææææh endelig!! Har venten sååå lenge på denne herligheten. I ca 3 mnd. har jeg gått rundt med en Nokia til 300 kr uten kamera eller noe. Fancy. Og nå er den endelig her! Den er helt perfekt, åh. Men er sykt redd for å ødelegge den så må kjappe meg til byen å få skaffet meg et deksel så fort jeg får muligheten haha.

 

 
hits