Oppfordrer alle til å høre på → sunday ← av Earl Sweatshirt og Frank Ocean fordi den er helt fenomenal. Spesielt på søndager. HUMOR. I går var jeg på mitt livs første julebord og det er lenge siden jeg har gjort noe så koselig! Blir faktisk mer og mer facinert over hvor koselige ansatte jeg jobber sammen med. I likhet med hver gang man skal pynte seg fant jeg heller ikke ut hva jeg skulle ha på meg og begynte å traske litt rundt i byen på leting etter en fin dressjakke. Kom selvfølgelig ikke tomhendt tilbake men det var vel ikke akkurat en dressjakke jeg kom tilbake med. Kom med andre ord tilbake med julepynt og interiør, haha! Livet som impulsiv juleelsker. Så når jeg kom hjem fra julebord hev jeg meg rundt og ryddet rommet og pyntet til jul! Så kl. 00.45 var jeg endelig ferdig med ordning og pynting haha. Nå er i allefall julestemningen på topp.Denne dagen har vært så flott! Elsker søndager. Fredrik lå her i natt så det ble god farsdagskos med familie og kjæreste. Breaking Bad maraton kommer man heller ikke utenom på søndager. Utover kvelden lagde jeg cookies med Maria og Frida. Suksess det også, selvfølgelig. 

Hele helgen har egentlig vært veldig fin. Var sammen med Marthe, som jeg ser alt for lite. Var også sammen med Malin, noe som var veldig nødvendig. Vi gikk sammen i klasse på ungdomskolen og nå går vi forskjellige linjer, så å gå fra å sitte sammen hver dag til å se henne et par ganger i uka er ikke så veldig gøy. Var rett og slett herlig å få vært sammen med henne. Ellers håper jeg alle har hatt en superfin helg og kost seg masse (og alt det klisset der, haha)FY som tiden flyr. Blir nesten skremt av tanken. Det skjer 1000 ting på en gang og jeg har hele tiden følelsen av at jeg ikke får ordentlig grep rundt noen verdens ting. Nå har ting endelig roet seg litt, men kjenner jeg lærerne mine rett så kommer det nok 761205 innleveringer og prøver de 2 neste ukene. Grøss.

Jeg er en person som føler at det er nødvendig å komme med en oppdatering på hva jeg har gjort etter et langt fravær. I dag er intet unntak. Det har egentlig skjedd utrolig mye siden forrige innlegg. Har blandt annet klippet håret kort, ødelagt batteriet på macen, falt på scooter, pusset opp rommet OG sendt inn søknad til utveksling! Litt forskjellig med andre ord.
 
hits