Her er et par såkalte blinkskudd fra forrige ukers field trip til Bowling Alley'en. Bowling var morro selv om jeg tror det var morsommere for de andre elevene fordi de kunne le av min mangel på bowlingkunnskaper. Forsøkte å bowle uten bowlingsko, forresten. Ikke vellykket og absolutt ikke anbefalt. Jeg har blåmerker på begge knærne som resultat og bevis.

Etter 3 runder aka 2 timer med bowling, som etter min smak var én runde mye, dro vi til Cece's Pizza hvor de hadde en buffet. Jeg betalte dermed $7,60 for å spise 1 stusslig pizzastykke pga. en sjelden appetittmangel. Gøy var det, da.Jeg tipper at de aller fleste vet om både én og to latterlige amerikanske lover som får deg til å rynke på nesa og tvile på menneskeheten. I dag i sosiologien søkte vi opp disse mer eller mindre spesielle lovene som er rettet mot mitt andre hjem, Mississippi. I anledningen har jeg derfor komponert et innlegg fylt med dumskapen vi fant. Anbefaler at vi ikke glemmer at mange av disse lovene er veldig gamle og utdaterte slik at vi ikke får bakoversveis av galskapen. Hold deg fast.

- Hvis man er forelder til to barn som er født utenfor ekteskap, vil vedkommende dra til fengsel for minst 1 måned. (Dere aner ikke hvor sykt relevant dette egentlig er. Prosentandelen av folk som gifter seg pga. graviditet er høyere enn man skulle trodd. Føler ofte at folk her ikke ser på ekteskap som et symbol på kjærlighet men noe som gir deg lov til å ha barn)

- Det er ulovlig å lære andre hva polygami er (Å være gift med to eller flere personer samtidig. Fytti katta altså, jeg lever livet på kanten, brøt nettopp loven)

- En mann har ikke lov til å forføre en kvinne med å lyve og si at han skal gifte seg med henne.

- En normal person (altså en person uten en offisiell eller offentlig stilling) kan arristere en person dersom de forstyrrer en gudstjeneste.

- Tyveri av storfe kan straffes med henging. 

- Utroskap og/eller seksuelt samleie mellom personer som ikke er gift kan føre til bot på ca. 3300 kr og/eller opp til 6 måneder i fengsel.

Den siste loven (og min personlige favoritt), er en bylov og gjelder bare i Tylertown:

- Det er ulvolig å barbere seg i midten av hovedgaten.

 

Her er meg med Norges stolthet, Freia melkesjokolade, og Jonathans nye favoritt, Smash. Følte dette innlegget trengte litt norskt innspill. 

 
I går var jeg på en bonfire for alle ungdommene i kirken. Det minnet mye om Sankthansaften, i grunn. Digert bål, masse folk, kakao og smores. Spiste altså mitt livs første smore i går. Offisielt ekte amerikaner nå, med andre ord. Det synes jeg egentlig er både rett og rimelig etter jeg nærmest brente av meg både hår og ansikt for å grille 1 marshmellow. Det var nesten verdt det. Mistet sjokoladen på bakken etter to tugger og marshmellowen var 100% svidd. Tror jeg må prøve det minst én gang til før jeg danner meg en formening om det. Er jo på utveksling, da skal man jo gjøre slikt og være ''åpen for nye ting'' (er jo det. Spesielt når det gjelder ting som har altfor høyt kalori innhold og kan gi meg akutt diabetes type 2). 

Var som sagt med kirken så følte meg til dels utenfor. Til tider tror jeg at jeg har sluttet å føle meg alene og ukomfortabel i situasjoner hvor jeg er for meg selv i store forsamlinger hvor alle har noen å være med. Har vel blitt vant til det, noe som kan være både positivt og negativt. I kirken er det litt annerledes. Folkene der er veldig hyggelige og får meg til å føle meg velkommen som bare det, men når alle holder henda opp i været fordi de føler guds nærvær kan jeg ikke unngå å føle meg utenfor. Ikke overraskende, akkurat.

Jeg dro til bonfire'en sammen med Brianna som er en utrolig koselig jente som var en av de første som tok meg med på ting når jeg kom hit. I morgen skal vi på kino, og spise en eller annen plass. Kjempeherlig jente. I morgen blir en fin dag når jeg tenker meg om. Skal på en field trip med en liten håndfull mennesker fra skolen fordi jeg hadde såkalt ''perfect attendance'' de første 9 ukene av skolen (*kremt* Mamma og pappa, nu kan dokker se). Vi skal på bowling og spise pizza. Digg.

 

 
hits