Ble ikke helt slik jeg hadde tenkt. med mye oppdateringer osv siden det ikke var internett på båten. Derfor kommer jeg til å blogge mer ordentlige innlegg om cruiset når jeg kommer hjem og når jeg har stabilt nett. Må sitte nede i lobbyen i på hotellet for å få blogget og det kjenner jeg ikke jeg kommer til å prioritere i løpet av de siste dagene av ferien. Blir kort oppdatering her, har 6% på macen og det sitter 40 under her nede å spiller kort hahha. 

Vil ønske alle et godt nyttår da!Nå ligger jeg i senga på hotellrommet i Orlando, og nå er klokken 06.29 i lokal tid. Døgnet er blitt snudd helt rundt så jeg våknet i 5 tiden, lys våken. Får god til til å blogge da i allefall haha!

Vi kom frem til hotellet i Orlando i 14-15 tiden i går. Vi var ute å spiste en tur og så dro vi å shoppet litt. Var innom Urban Outfitters for første gang og ble helt forelska i hele butikken, haha! SÅ mye kult der!! Fikk med meg et par topper, 2 luer og et smykke. Ikke den rimeligste butikken da, men jeg vil tro at det er ganske så god kvalitet på klærne og de er jo bare råfine alle sammen. Var også innom Forever 21, men det er så vanvittig mye klær, mye folk og høy musikk der så ble rett og slett helt stressa av å være der. De har en del kult med samtidig MYE stygt, haha. Fant en kul topp og en såå fin kjole! Årets nyttårskjole vil jeg tro. Blir ny shopping runde i dag! Skal få tatt bilder av alt, men det er noe med en laderovergang her som ikke funker, så jeg får ikke ladet kameraet. Får nok ordnet det snart. 

Hva skal du i jula?Jeg har vært ganske fraværende fra bloggen i det siste, men har rett og slett bare valgt å prioritere andre ting! Har prøvd å fokusere på skole og venner nå den siste tiden for jeg drar. I morgen stikker jeg da avgårde! Det virker surrealistisk, virker som om jeg nettopp hadde 30 dager igjen på nedtellingen. Kjenner uansett at jeg gleder meg til å komme litt bort fra kulda og slappe helt og fullt av. 

Skal prøve så godt jeg kan på å få blogget, og jeg skal filme en del så jeg kanskje kan lage en film fra turen? Vi får se.

I morgen drar vi fra Oslo → London → New York, så blir en vanvittig lang dag. Men etter det blir det New York og så Orlando, der vi skal være  i 3 dager. Gleder meg!

Men nå må jeg virkelig få krøpet ned i seng, God natt!
 
ÆÆÆÆÆH jeg må ha verdens beste foreldre!! Jeg fikk julegaven min i dag siden vi drar på cruiset i morgen og da fikk jeg verdens fineste skjerf fra Acne! Lykkerus. Grusomme bilder, men er på tur til å hoppe i seng, og kameraet er godt pakket ned, så det får duge.

Hva ønsker du deg i julegave?

 
Da var det ny uke! Forrigeuke var et eneste stress med prøver og framføringer til enhver tid, så jeg ser fram til en ordentlig tjill uke. Jeg skal prøve å få trent en del de dagene som kommer, siste innspurt før ferien! (9 DAGER WIHOO!)  

Vi har foresten juleball om en uke. Så var det det med juleballkjole da.. Det meste er blitt utsolgt, men leter desperat etter en BILLIG, fin kjole! Hvis jeg ikke får bestillt i løpet av morgendagen så går jeg bare med den jeg hadde i fjor. Veldig fin den og, så blir ikke trist hvis det er det jeg ender opp med! 

Da hopper jeg i seng, god natt!
 HØR på denne sangen HER. I dare ya. 

 
Follow min tumblr account: http://ylvaafinstad.tumblr.com ♥


På søndagen bestemte alle vi jentene oss for å samles å ha en "julekveld" før noen av oss dro på ferie osv.  Vi var i en grillhytte rett utenfor Frida og alle hadde med seg julebrus, pepperkaker, gløgg osv! Fikk skikkelig julestemning av det haha! 

Dagen i dag har vært en relativt kjedelig dag. Skole og lekse og soving. Fredrik kom innom også en tur etterhvert. Alltid koselig det! Har utrolig mye på skolen denne uka så nok ikke til å blogge så mye, får se hva jeg får tid til! 
Kjøpte denne kjolen for en stund siden på H&M. Søt og enkel. Liker også at den er fin uten å være for pyntet! Tror den kostet rundt 299 (?).

Hva synes du om kjolen?Wææ da var det 1 desember! Tiden har virkelig gått fort i det siste. Hadde mer julestemning i oktober enn jeg har nå, noe som er ganske merkelig haha. Tror at den kommer seg når både adventskalender og adventslys kommer opp!

Kom hjem fra Fredrik for litt siden. Vi gjorde ikke noe spesielt, bare slappet av, spiste pizza og så Inception. Åh, elsker den filmen! Den blir bare bedre jo mer man ser den haha. Ellers har jeg sovet og vasket i heele dag. 

Hva har dere gjort i dag?hits