Fantastisk album av alt-J. Ny favoritt. 


Denne uka har vært helt spinnvill. Siden det pågår varetelling på jobb, hadde jeg ganske mye jobb i tillegg til skolen. Med andre ord er jeg utslitt og gleder meg til lønning, haha. I alt kaoset har jeg kommet over et album som har ført til at repeat-knappen er blitt misbrukt. Det er et album hvor sangene til Bon Iver er remixet uten at sangene er omgjort til typiske dunk-dunk partyremixer, og DET liker jeg veldig godt. Sangene er rett og slett litt mindre rolig uten å bli partysanger. Perfekte, om jeg kan si det selv.

Mine favoritter er: Minnesota, WI (Daydreamer remix), Beth / Rest (Work Drugs Remix), Perth (Teen Daze Remix)


Oppfordrer alle til å høre på → sunday ← av Earl Sweatshirt og Frank Ocean fordi den er helt fenomenal. Spesielt på søndager. HUMOR. Her er et par godbiter jeg har hatt helt dilla på i det siste. 

KANYE WEST - BLACK SKINHEAD                                                                         LORDE - TENNIS COURTLYKKE LI - YOUTH KNOW NO PAIN                                                                      CRIS CAB - GOOD GIRLS 
Har ikke ord som beskriver hvor mye jeg elsker Frank Ocean. My hero. Kom over et album av han jeg ikke hadde hørt før og ble selvfølgelig helt påtrynet forelsket i sangene.

WE ALL TRY

 STRAWBERRY SWING

 SONGS FOR WOMEN

pictures to animation
HØR på denne sangen HER. I dare ya. 

 
Denne sangen treffer meg rett i hjerterota hver gang, og det er like før jeg får tårer i øynene når jeg hører den. Vet ikke hva det kommer av , men den i alle fall FANTASTISK nydelig.

 
Jeg er ikke så stor fan av One direction, men denne falt virkelig i smak! Rolig og ikke for boyband-ish.I hear the birds on the summer breeze, I drive fast. I am alone in the night. Been tryin' hard not to get into trouble, but I. I've got a war in my mind. So, I just ride. Lana for life.
KENDRICK LAMAR - SWIMMING POOLS (DRANK)

KENDRICK LAMAR - THE ART OF PEER PRESSURE

KENDRICK LAMAR - BITCH, DON'T KILL MY VIBE

KANYE WEST - TO THE WORLD

KANYE WEST - THE MORNING

ZEDD - LOST AT SEA

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - SAME LOVE

1D16 - NO BIGGIE

LARS VAULAR - ALDRI FOR PEN FOR PUNK


Trykk HER for å høre verdens fineste sang. Do it.


  

 

 

Får aldri nok. Har aldri hørt så mye på én artist.

Åh hvor skal jeg begynne?? FOR en musikk denne gutten lager!! Er helt besatt av sangene hannes. 

Har forelsket meg helt i coveret til Beth av "She wolf (falling to pieces)". En av de fineste sangene jeg vet nå for tiden.


hits