Jeg fikk denne nyydelige leppestiften i feriegave fra Fredrik for en stund siden (Heldig, ja). Synes den er så fin! Dette er "shine" versjonen så den er ikke så sterk som den ser ut. Jeg er ikke en stor fan av bleke lepper, i alle fall ikke på meg selv, og da er denne perfekt for å få litt farge! Elsker den.Jeg var en snartur i byen i dag sammen med mamma for å ordne et par ting før ferien. Har hatt en fin turkis neglelakk på ønskelisten til ferien, så vi svingte en tur innom parfymeriet og kom hjem med denne herligheten! Har øyet ut denne en stund så jeg er sååååå glad nå ♥ matrealistisk lykke ♥ 

Det er først nå det begynner å gå inn på meg at jeg skal på ferie, og jeg drar nå på mandag, haha. blir superdeilig med tanke på at det regner som bare det. Da var romvideoen ferdig! Filmet en gang i sommerferien men hadde helt glemt av at jeg hadde det. Siden rommet mitt ser ganske så likt ut nå, tenkte jeg ikke at det var nødvendig å filme på nytt. Håper dere iker den!

 
Siden jeg er så utrolig heldig å ha få fine negler som aldri blir lange og fine, revner hele tiden og deler seg på tuppen, tenkte jeg å bare gjemme dem bort under litt fin negelakk. Lagde meg faktisk en hjemmelaget glitterlakk! Blandet bare blank negelakk og litt juleglitte, og bam, ferdig.  Like greit det enn å bruke penger på noe man kan lage hjemme så lett. Ble jo ganske så bra også! Har en shimmerlakk under først og så glitteret over. Synes det ble superfint!


Tenkte jeg skulle lage et innlegg med all sminken jeg bruker! Siden jeg er tidenses sløkkis og ikke gidder å stelle meg ordeltlig til hverdags, bruker jeg svært lite sminke på skolen. Det eneste jeg bruker HVER dag er pudder og fikser brynene!

1. LORAC Tantalizer, Highlighter and bronze duo 2. Anastasia Beverly hills, Brow wiz  3. Bare Minerals MATTE SPF 15 foundation 4. Christian Dior, Miss Dior  5. Victoria's secret, Very Sexy perfume  6. Milani, Infinite Liquid eye liner 7. Mac, Pro longwear foundation 8. Max factor, 2000 calorie dramatic volume 9. Benefit, Bella bamba blush/highlighter 10. Børste fra Makeup Mekka.hits